Ginecologie.ro sâmbătă, 07 martie, 2015

Pentru a putea participa in Forum este necesara AUTENTIFICAREA - click LOGIN sau INREGISTRAREMinimize
In Forum Ginecologie.ro puteti posta gratuit intrebari din specialitatile ginecologie si obstetrica. Va stau la dispozitie doua forumuri principale: Probleme ginecologie A-Z si respectiv Sarcina, nasterea si lauzia. Pentru a putea participa in Forum este necesara AUTENTIFICAREA - click Login (daca aveti deja un cont pe site) sau Inregistrare (pentru a va crea un cont pe site). Pentru a posta un mesaj nou, click pe forum-ul dorit sau direct pe subiectul dorit si in final click [Subiect nou]. Ginecologie.ro isi rezerva dreptul de a muta mesajul in alta sectiune decat cea in care a fost postat. Va recomandam ca, inainte de a adresa o intrebare, sa parcurgeti subiectele deja postate, intrand pe sectiunea care va intereseaza. De asemeni puteti folosi cautarea in Forum. Raspunsurile de la specialisti se primesc in 24-72 ore. In cadrul Forum-ului nu este acceptata nici o forma de promovare/publicitate prin mesaje. Va multumim pentru increderea acordata !
HomeHomeProbleme gineco...Probleme gineco...Cervicita, rana pe col, displazie cervicala, infectie HPVCervicita, rana pe col, displazie cervicala, infectie HPVGeneralGeneralcervicitacervicita
Anterior
 
Urmator
Mesaj nou
08.05.2012 11:22
 

Anul trecut in octombrie, facandu-mi testul Papanicolau, am fost diagnosticata cu cervicita.Mi s-a prescris un tratament, pe care nici in prezent nu pot sa-l urmez din cauza ca imi alaptez fetita(medicul spunandu-mi ca nu e bine sa iau ovulele respective in alaptare), .Intrebarea mea ar fi urmatoarea: In august vreau s-o intarc si dupa aceea pot sa fac tratamentul si ulterior sa repet testul?Sau trebuie sa merg din nou la control inainte de a lua medicamentele?E o problema grava faptul ca nu urmez tratamentul, mie parandu-mi-se important alaptatul?

 
Mesaj nou
10.05.2012 00:34
 

Despre ce fel de ovule este vorba? Se poate gasi o alternativa compatibila cu alaptatul

 
Mesaj nou
10.05.2012 13:28
 

E vorba de cervugid.M-am decis sa merg luna viitoare inainte totusi la un control.Spuneti-mi, va rog, e grav faptul ca am amanat tratamentul?Medicul mi-a spus ca pot face asta, dar n-a precizat pt ce perioada.Sunt deja 7 luni.Papanicolau mi-a iesit bun.

 
Mesaj nou
14.05.2012 15:05
 

Mai astept un raspuns sau nu?

 
Mesaj nou
14.05.2012 22:13
 

Important este rezultatul actual al secretiei vaginale, pentru a sti daca puteti sau nu amana tratamentul local

 
Anterior
 
Urmator
HomeHomeProbleme gineco...Probleme gineco...Cervicita, rana pe col, displazie cervicala, infectie HPVCervicita, rana pe col, displazie cervicala, infectie HPVGeneralGeneralcervicitacervicita  Q & AMinimize

  Este recomandat contactul sexual daca ai infectie urinara?

   IntrebareEste sigur sa ai contact sexual daca ai o infectie urinara? Ar trebui sa imi fac griji sau ce masuri ar trebui sa iau? 

  — Lea


  Citeste raspunsul >>


  Inscriere NewsletterMinimize

  Newsletter (scrie adresa email)
   Newsletter pentru mediciclick aici


   
  astazi la ginecologie.ro  

   

  Top 10 subiecte generale cautateMinimize

  1.      Papanicolau

  2.      Colpita

  3.      Polip endometrial

  4.      Polizu Bucuresti

  5.      Metode contraceptive

  6.      Conizatie

  7.      Anticonceptionale

  8.      Infectie urinara

  9.      Menopauza

  10.   Colpita micotica


  Share Bookmark and Share
  Ai o problema ginecologica ai o problema ginecologica?
  Intreaba ginecologul
  Copyright (c) 2015 Ginecologie.roContactPublicitateConsultanta medicalaDespre noiTermeni & ConditiiConfidentialitate
  Ginecologie.ro cauta colaboratori si parteneri. Daca sunteti interesat(a) sa va alaturati echipei noastre, va punem la dispozitie urmatoarea adresa email la care sunteti binevenit(a) sa va prezentati: info@ginecologie.ro. Va asteptam !
  Va rugam sa nu adresati intrebari medicale via email !
  Toate intrebarile medicale pot fi transmise in site la link-ul 
  Forum ginecologie !  Va multumim pentru intelegere !