Ginecologie.ro miercuri, 04 martie, 2015

Pentru a putea participa in Forum este necesara AUTENTIFICAREA - click LOGIN sau INREGISTRAREMinimize
In Forum Ginecologie.ro puteti posta gratuit intrebari din specialitatile ginecologie si obstetrica. Va stau la dispozitie doua forumuri principale: Probleme ginecologie A-Z si respectiv Sarcina, nasterea si lauzia. Pentru a putea participa in Forum este necesara AUTENTIFICAREA - click Login (daca aveti deja un cont pe site) sau Inregistrare (pentru a va crea un cont pe site). Pentru a posta un mesaj nou, click pe forum-ul dorit sau direct pe subiectul dorit si in final click [Subiect nou]. Ginecologie.ro isi rezerva dreptul de a muta mesajul in alta sectiune decat cea in care a fost postat. Va recomandam ca, inainte de a adresa o intrebare, sa parcurgeti subiectele deja postate, intrand pe sectiunea care va intereseaza. De asemeni puteti folosi cautarea in Forum. Raspunsurile de la specialisti se primesc in 24-72 ore. In cadrul Forum-ului nu este acceptata nici o forma de promovare/publicitate prin mesaje. Va multumim pentru increderea acordata !
HomeHomeProbleme gineco...Probleme gineco...Analize, teste, investigatii ginecologiceAnalize, teste, investigatii ginecologiceExamen secretie...Examen secretie...COCOBACILI TRATAMENTCOCOBACILI TRATAMENT
Anterior
 
Urmator
Mesaj nou
06.12.2011 22:21
 

Buna seara,

Apelez la ajutorul dvs intrucat am o nelamurire privind tratamentul impotriva cocobacililor.Am fost astazi la ginecolog in urma unui ex de secretie vaginala mi-a iesit ca am cocobacili.Am primit ca si tratament ciprobay ( 4 zile)+fluomizin ovule+tantum rosa.Mi s-a spus ca partenerul meu sa ia acelasi tratament timp de 3 zile, dar farmacista mi-a spus ca pe trimitere nu figureaza nici un tratament pt partener.I-am explicat ca mi s-a zis ca si partenerul trebuie sa ia tratament si mi-a zis ca in mod normal ar trebui sa ia un antimicotic si el.Este de ajuns daca face tratament doar cu ciprobay? si inca o problema , pot folosi irigatorul chiar daca sunt ,,virgina" (am himenul elastic) desi am relatii sexuale cu prietenul meu?

Va multumesc anticipat!
 

 
Mesaj nou
07.12.2011 00:43
 

 Pentru clarificari te rugam sa ne transmitit rezultatul examenului de secretie vaginala efectuat

 
Mesaj nou
07.12.2011 12:58
 

Mi-a luat doar lama, iar pe rezultat mi-a scris colpita si cocobacili.

 
Mesaj nou
07.12.2011 17:02
 

 Din pacate nu putem da clarificari pentru rezultate incomplete. Iti multumim pentru intelegere

 
Mesaj nou
09.12.2011 12:45
 

Acesta este singurul rezultat....altceva nu mi-a putut face ca sunt virgina , mi-a luat cu un betisor proba de secretie si mi la trimis la laborator la ei,iar a doua zi mi-a zis ca am doar niste cocobacili si mi-a zis sa urmez tratamentul atat eu cat si prietenul meu,dar nu mi-a zis ce trebuie sa ia prietenul meu, de aceea v-am intrebat pe dvs.Va multumesc!

 
Anterior
 
Urmator
HomeHomeProbleme gineco...Probleme gineco...Analize, teste, investigatii ginecologiceAnalize, teste, investigatii ginecologiceExamen secretie...Examen secretie...COCOBACILI TRATAMENTCOCOBACILI TRATAMENT  Q & AMinimize

  Este recomandat contactul sexual daca ai infectie urinara?

   IntrebareEste sigur sa ai contact sexual daca ai o infectie urinara? Ar trebui sa imi fac griji sau ce masuri ar trebui sa iau? 

  — Lea


  Citeste raspunsul >>


  Inscriere NewsletterMinimize

  Newsletter (scrie adresa email)
   Newsletter pentru mediciclick aici


   
  astazi la ginecologie.ro  

   

  Top 10 subiecte generale cautateMinimize

  1.      Papanicolau

  2.      Colpita

  3.      Polip endometrial

  4.      Polizu Bucuresti

  5.      Metode contraceptive

  6.      Conizatie

  7.      Anticonceptionale

  8.      Infectie urinara

  9.      Menopauza

  10.   Colpita micotica


  Share Bookmark and Share
  Ai o problema ginecologica ai o problema ginecologica?
  Intreaba ginecologul
  Copyright (c) 2015 Ginecologie.roContactPublicitateConsultanta medicalaDespre noiTermeni & ConditiiConfidentialitate
  Ginecologie.ro cauta colaboratori si parteneri. Daca sunteti interesat(a) sa va alaturati echipei noastre, va punem la dispozitie urmatoarea adresa email la care sunteti binevenit(a) sa va prezentati: info@ginecologie.ro. Va asteptam !
  Va rugam sa nu adresati intrebari medicale via email !
  Toate intrebarile medicale pot fi transmise in site la link-ul 
  Forum ginecologie !  Va multumim pentru intelegere !