Ginecologie.ro joi, 05 martie, 2015

Pentru a putea participa in Forum este necesara AUTENTIFICAREA - click LOGIN sau INREGISTRAREMinimize
In Forum Ginecologie.ro puteti posta gratuit intrebari din specialitatile ginecologie si obstetrica. Va stau la dispozitie doua forumuri principale: Probleme ginecologie A-Z si respectiv Sarcina, nasterea si lauzia. Pentru a putea participa in Forum este necesara AUTENTIFICAREA - click Login (daca aveti deja un cont pe site) sau Inregistrare (pentru a va crea un cont pe site). Pentru a posta un mesaj nou, click pe forum-ul dorit sau direct pe subiectul dorit si in final click [Subiect nou]. Ginecologie.ro isi rezerva dreptul de a muta mesajul in alta sectiune decat cea in care a fost postat. Va recomandam ca, inainte de a adresa o intrebare, sa parcurgeti subiectele deja postate, intrand pe sectiunea care va intereseaza. De asemeni puteti folosi cautarea in Forum. Raspunsurile de la specialisti se primesc in 24-72 ore. In cadrul Forum-ului nu este acceptata nici o forma de promovare/publicitate prin mesaje. Va multumim pentru increderea acordata !
HomeHomeProbleme gineco...Probleme gineco...Analize, teste, investigatii ginecologiceAnalize, teste, investigatii ginecologiceTest Papanicola...Test Papanicola...sfar test papanicolausfar test papanicolau
Anterior
 
Urmator
Mesaj nou
20.01.2012 18:01
 

As avea nevoie de un sfat. Am facut un test papanicolau care a iesit cu urmatoarele rezultate: infectie cu cocobacil, anomalii celule epiteliale scuamoase: ASC-H, celularitate: celule epiteliale scuamoase superficiale, intermediare si celule inflamatorii: granulocite si nuclei denudati. recomandarea anatomopatologului biopsie/colposcopie (o singura bifa pt ca sunt ambele pe celasi rand dar ne specificat ce anume). medicul la care am facut acest test mi-a recomandat sa fac intai un tratament cu Cervugid - aprox 1,5 luni apoi o repetare de Papanicolau. Am mai consultat inca un medic care mi-a facut cred o endoscopie cu urmatorul raport: ex valve leucoree moderata in vagi, col cu arie epiteliala cicatriceala postdiatermocoagulare de coloratie inegala cu lizereu rosiatic la periferie cu cateva vase de neoformatie pe buza anterioara si mici chisturi de retentie. TV col usor hipertrofiast de consistenta mai crescuta, mobil nedureros. Corp uterin in pozitie intermediara, spre RVF mobil nedureros. Zone anexiale suple nedureroase. Recomandare colposcopie. Am decis sa urmez sfatul primului medic dar sunt ingrijorata si nu stiu daca nu ar fi bine sa fac intre timp si o colposcopie. Mentionez ca nu am nici un simptom: dureri, secretii, sangerari. Ce parere aveti? Va multumesc cu anticipatie.

 
Mesaj nou
06.02.2012 19:59
 

 Recomand la randul meu intai un tratament antiinflamator local, urmat de repetarea analizelor

 
Anterior
 
Urmator
HomeHomeProbleme gineco...Probleme gineco...Analize, teste, investigatii ginecologiceAnalize, teste, investigatii ginecologiceTest Papanicola...Test Papanicola...sfar test papanicolausfar test papanicolau  Q & AMinimize

  Este recomandat contactul sexual daca ai infectie urinara?

   IntrebareEste sigur sa ai contact sexual daca ai o infectie urinara? Ar trebui sa imi fac griji sau ce masuri ar trebui sa iau? 

  — Lea


  Citeste raspunsul >>


  Inscriere NewsletterMinimize

  Newsletter (scrie adresa email)
   Newsletter pentru mediciclick aici


   
  astazi la ginecologie.ro  

   

  Top 10 subiecte generale cautateMinimize

  1.      Papanicolau

  2.      Colpita

  3.      Polip endometrial

  4.      Polizu Bucuresti

  5.      Metode contraceptive

  6.      Conizatie

  7.      Anticonceptionale

  8.      Infectie urinara

  9.      Menopauza

  10.   Colpita micotica


  Share Bookmark and Share
  Ai o problema ginecologica ai o problema ginecologica?
  Intreaba ginecologul
  Copyright (c) 2015 Ginecologie.roContactPublicitateConsultanta medicalaDespre noiTermeni & ConditiiConfidentialitate
  Ginecologie.ro cauta colaboratori si parteneri. Daca sunteti interesat(a) sa va alaturati echipei noastre, va punem la dispozitie urmatoarea adresa email la care sunteti binevenit(a) sa va prezentati: info@ginecologie.ro. Va asteptam !
  Va rugam sa nu adresati intrebari medicale via email !
  Toate intrebarile medicale pot fi transmise in site la link-ul 
  Forum ginecologie !  Va multumim pentru intelegere !